STACCATO Boys skjorte striber blå
Størrelsesguide

169 kr
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr-12%
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A236983

STACCATO Boys skjorte striber blå
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO

Fin skjorte med striber fra Staccato. Fremstillet i 100& bomuld, som sikrer en fantastisk pasform. Med fin kent-krage, knapper og mange andre, fine detaljer. Detaljer:

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Boys skjorte striber blå
STACCATO Boys skjorte striber blå
169 kr
149 kr