STACCATO Boys Langærmet trøje green
Størrelsesguide
  • STACCATO Boys Langærmet trøje Blue

89 kr
Pris
79 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A237044

STACCATO Boys Langærmet trøje green
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO

Denne langærmet trøje til drenge med et stor dino print, giver et sejt udseende med neon effekterne på forsiden. Den behageligt lette og komfortable trøje lavet af ren bomuld giver din lille en behagelig følelse. Den seje Dino-Print lyser op i mørket. Detaljer: Rund hals, dekorative søm på ærmet, logo patch på siden.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Boys Langærmet trøje green
89 kr
79 kr
Top mærker