STACCATO Boys Buks d'blue melange stripes

STACCATO Boys Buks d'blue melange stripes


Størrelsesguide
  • STACCATO Boys Buks d'blue melange aop

89 kr
Pris
79 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr (11%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A230892

STACCATO Boys Buks d'blue melange stripes
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO

Din baby vil elske disse bukser! Bukserne er designet med fine og søde motiver. Endvidere er bomuldsmiksen særdeles behageligt at have på og de elastiske gummibånd sørger for den bedste pasform.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 90% bomuld, 10% polyester
  • Vaskbar op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

STACCATO Boys Buks d'blue melange stripes
89 kr
79 kr
Top mærker