STACCATO Body 1/2 arm bl ›d blush Allover print

STACCATO Body 1/2 arm bl ›d blush Allover print


Størrelsesguide

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292294

STACCATO Body 1/2 arm bl ›d blush Allover print
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med en masse k'rlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Modefarver, fantastisk stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Denne s ›kropscorer med sin s› de Allover - Udskriv. Fastg ›relsesorganerne p † skulderen og skridtet g› r det nemt at tage p † og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ø C
  • Jordb'r - Udskriv

Tilbehør

Pris
119 kr
Pris
119 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Body 1/2 arm bl ›d blush Allover print
67 kr