STACCATO Body 1/2 arm bl ›d bl † demin Allover print

STACCATO Body 1/2 arm bl ›d bl † demin Allover print


Størrelsesguide

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292292

STACCATO Body 1/2 arm bl ›d bl † demin Allover print
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med stor opm'rksomhed p † detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Denne krop fortryller et fremragende design og h ›jb'rekomfort. Pressestifterne ved skulderen og skridtet g ›r det nemt at tage p † og tage af.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar til 40 ø C

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Body 1/2 arm bl ›d bl † demin Allover print
67 kr