Smoby Veterinærklinik
Pris
484 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316567

EAN: 3032163404019

Smoby Veterinærklinik
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Unge dyrlæger skal være opmærksomme: På Smoby dyreklinikken kan du hurtigt hjælpe ethvert dyr! Vi starter med den nuttede killing og den legesyge hamster.

Der er forskellige legeområder til rådighed til dette formål: De små patienter kan tage plads ved undersøgelsesbordet for at finde ud af, hvad der er årsagen til deres smerter. Til dette formål er der masser af undersøgelsestilbehør i de forskellige opbevaringsområder, så de kan behandles hurtigt. Badekarret med håndbruser i badeområdet kan endda fyldes med vand. I løbehjulet kan hamsteren vise, om noget gør ondt på den, mens den løber.

Det omfattende udstyr omfatter et vipbart førstehjælpsrum, en plys kat og en plys hamster, en sprøjte, et termometer, forskellige legeflasker, et stetoskop, et patientarmbånd, lege medicinkasser, plastre og et medicinsk journalhæfte.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 52,3 x 46,1 x 70,7 cm
  • Fremstillet i Frankrig
  • Materiale: plast
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Veterinærklinik
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Veterinærklinik
Smoby Veterinærklinik
484 kr