Iskold rabat: Spar 10%!
Iskold rabat: Spar 10%!
Kopiér koden
JDM11349
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Smoby Tefal Studion Tech Edition

Smoby Tefal Studion Tech Edition


Pris
797 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297241

EAN: 3032163110491

Smoby Tefal Studion Tech Edition
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tefal Studio Tech-Edition fra Smoby er et kompakt, stabilt legekøkken til børn fra tre år. Det designstærke børnekøkken kan spilles rundt omkring og tilbyder især mange elektroniske legefunktioner. Kogepladen er udstyret med en elektronisk kogeplade med to forskellige madlavningslyde og rød belysning. Kaffemaskinen har en fyldbar vandtank, hvormed vand kan fyldes i kopperne via en ventil. Ved et tryk på en knap vises først et blinkende lys, der efterligner opvarmningen af ??maskinen, når der trykkes på knappen igen, høres en realistisk espressomaskine lyd. Emhætten har tre forskellige støjniveauer og også en lysfunktion. Desuden har legetøjskøkkenet en ovn, opvaskemaskine, køleskab, vask med vandhane, sodamaskine og flere hylder. Inkluderet 35 legende tilbehør: Pasta, der skifter farve i koldt vand, magisk pandekagepande til drejning af lette pandekager, kaffepuder, fisk og bøf, salt- og peberryster med kliklyd, gryder, køkkenredskaber, fade, bestik, kopper, glas meget mere.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 64 x 48 x 100 cm
  • Batteridrift: 5x LR03 AAA-mikroceller
  • Alder: fra 3 år
Om Smoby:
Som en af ??de mest berømte franske legetøjsproducenter, Smoby Toys ved, hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper små med at opdage og træne deres egne evner, farvestrålende og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at lege og prøve tingene. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert inden for testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen meget sjovt!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby Tefal Studion Tech Edition
797 kr