Smoby Tefal Evo Grand Chef Køkken

Smoby Tefal Evo Grand Chef Køkken


Pris
1.310 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A276491

EAN: 3032163123019

Smoby Tefal Evo Grand Chef Køkken
Dette køkken vosker med dit barn!

Takket være den højdeindstilbare arbejdsplade kan det seje køkken tilpasses barnets højde. Frontpanelerne på fødderne skal bare sættes op og så kan arbejdspladen vokse fra 50 til 58 cm.

Derudover har det stabile køkken en ovn med udtagelig rist, et køleskab med isterningemaskine, et komfur med kogefunktion (vandet bobler), en køkkenvask som har en vandhane med pumpefunktion, en elektronisk mikroovn, en emhætte og en integreret espressomaskine.

Dertil kommer en masse detaljeret tilbehør som slat- og pebersæt med "klik" lyd, den magiske pandekage-pande , service og bestik og forskellige lege-madprodukter. Det temperaturfølsomme pasta ændrer farve, når man putter det i en gryde med koldt vand og guleroden kan skæres i skiver. Køkkengrej, kopper og glas og en lille spiseplads med en taburet hører med til de 43 tilbehørsdele.

Detaljer:
  • Mål: 134 x 44 x 101 cm
  • Med 43 tilbehørsdele
  • Alder: fra 3 år

Advarsel!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby Tefal Evo Grand Chef Køkken
Smoby Tefal Evo Grand Chef Køkken
1.310 kr