Smoby støvsuger Eco Clean
Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297490

EAN: 3032163302162

Smoby støvsuger Eco Clean
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den velformede støvsuger Eco Clean fra Smoby kan de unge hjælpe mor og far med husarbejdet! Børnenes støvsuger giver en ægte sugestøj, ligesom ægte støvsuger. Takket være sin kompakte størrelse og lette vægt er Eco Clean også let at bruge af små børn fra 3 år.

produktoplysninger:
  • Batteridrift: 3x LR44 knapceller (inkluderet i leveringen)
  • Alder: fra 3 år
Om smoby:
Som et af de mest berømte franske legetøj producenter, Smoby Toys ved, hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper små med at opdage og træne deres egne evner, farvestrålende og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at lege og prøve tingene. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert inden for testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen meget sjovt!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby støvsuger Eco Clean
4.5
33 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby støvsuger Eco Clean
Smoby støvsuger Eco Clean
164 kr