Smoby Scoot er hjul Food Express
-16%

Smoby Scoot er hjul Food Express


Vejl. pris¹
521 kr
Pris
439 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
82 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316656

EAN: 3032167210074

Smoby Scoot er hjul Food Express
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med Scoot Food Express kører hjulet fra Smoby , og børn på 18 måneder og derover er perfekt rustet til alle ekspresleverancer.

Klassikeren scorer også med sit flotte retrolook og børnevenlige ergonomi.

Motorikken og balancesansen trænes på en legende måde, så de små allerede nu kan træne sig til et senere skift til en cykel. Takket være den oprejst siddestilling på det komfortable sæde er de små ryttere altid komfortable og sikre på vejen. Ergonomisk styr med børnevenlige greb og håndbeskyttere forhindrer, at børnehænder glider eller støder ind i ting.

Begge hjul er belagt med et slidstærkt, vedligeholdelsesfrit premium blødt materiale, der sikrer et fremragende greb og en hviskende lydløs kørsel. Styrelåsen sikrer en høj stabilitet ved tipning.

Den fremragende byggekvalitet og det lave tyngdepunkt gør Smoby Scoot er til en sikker følgesvend selv på længere ture.

Udstyret med en bagagebærer til den aftagelige topcase, en mekanisk tændingsnøgle til at dreje og et hemmeligt rum under sædet med ekstra opbevaringsplads.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 64,5 x 34 x 47,5 cm
  • Fremstillet i Frankrig
  • Materiale: plast
  • Alder: Fra 18 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby Scoot er hjul Food Express
Smoby Scoot er hjul Food Express
Vejl. pris¹ 521 kr
439 kr