Smoby Rowenta håndtag støvsuger Air Force 360 ??°
Vejl. pris¹
238 kr
Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A276501

EAN: 3032163302155

Smoby Rowenta håndtag støvsuger Air Force 360 ??°
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Moderne han Smoby håndtagstøvsuger til børn i den originale trofaste Design af Rowenta Air Force 360 ??° støvsuger. Med et tryk på en knap kan legeudstyret tændes, en LED lyser og en rigtig sugestøj lyder. Samtidig aktiveres en let sugefunktion, og de små kugler inde i opsamlingsbeholderen hvirver rundt. Beholderen kan også åbnes og tømmes som i virkeligheden.

Børn kan også bruge Rowenta-rengøringsenheden som en håndstøvsuger uden det lange håndtag. Så afkom kan hjælpe mumie og far legende og med stor fornøjelse med rengøringen af ??huset!

Detaljer:
  • Med ægte sugestøj og LED
  • Batterier: 3 LR6 Mignon-batterier, ikke inkluderet i omfanget af levering
  • Alder: fra 3 år

agtelse
Ikke egnet til børn under 3 år. Risiko for kvælning fra små dele.


Om Smoby:
Som en af ??de bedst kendte franske legetøjsproducenter ved Smoby Toys hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, muntert farverigt og fuld af ideer, der hjælper de små med at opdage og træne deres egne evner, fordi børn er født opdagelsesrejsende! De forstår og oplever verden gennem leg og eksperimenter. Derfor er aldersrelaterede, sikre legetøj så vigtigt. Smoby Toys er en ekspert i testet legetøj i forkant med uddannelsesmæssig forskning, fra babyer til skolebørn. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen sjovt

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Rowenta håndtag støvsuger Air Force 360 ??°
4.5
20 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Rowenta håndtag støvsuger Air Force 360 ??°
Smoby Rowenta håndtag støvsuger Air Force 360 ??°
Vejl. pris¹ 238 kr
223 kr