Smoby Minikiss Croc 3- i 1 Walker- Dukkevogn

Smoby Minikiss Croc 3- i 1 Walker- Dukkevogn


Pris
370 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316417

EAN: 3032162102077

Smoby Minikiss Croc 3- i 1 Walker- Dukkevogn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den smukt designede 3-i-1 gåstol fra Smoby passer i samme farve som Smoby Minikiss Croc: takket være den særlige Design s kombinerer denne vogn funktionerne som gåstol, dukkevogn og dukkestol på samme tid.

På denne måde kan dukkeforældre skubbe deres små skat rundt komfortabelt og støttes af Minikiss Croc Babywalker under deres første gangforsøg.

Det ergonomiske design gør barnevognen særlig stabil, og en valgfri bremsemekanisme sikrer, at rollatoren stopper sikkert og pålideligt, når det er nødvendigt.

Klapvognens sæde kan monteres i to positioner, så den nuttede dukke kan placeres enten med ansigtet mod barnet eller i kørselsretningen. Konverteringen sker i to nemme trin ved hjælp af et simpelt kliksystem.

Derudover kan sædet også bruges som en siddeskål uden barnevogn og har en strop, der holder dukken sikkert og trygt i sædet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 50 x 45 x 47 cm
  • Alder: Fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Minikiss Croc 3- i 1 Walker- Dukkevogn
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Minikiss Croc 3- i 1 Walker- Dukkevogn
Smoby Minikiss Croc 3- i 1 Walker- Dukkevogn
370 kr