❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun i dag!
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Smoby Maxi-Supermarked med Indkøbsvogn
799 kr
Pris
738 kr
Fri fragt
Du sparer
61 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A245414

EAN: 3032163502159

Smoby Maxi-Supermarked med Indkøbsvogn
XXL sjov for små butiksejere i det originale design af rigtige supermarkeder: i det moderne Smoby Maxi supermarked kan børnene legende gøre deres ugentlige shopping.

Highlight er køleskranken med den gennemsigtige front. Den praktiske indkøbskurv har en møntlomme i håndtaget, som i den rigtige version. Uanset om du er bag eller foran skranken, med det elektroniske kasseapparat med LCD-skærm, computerefunktion og en scanner med biplyd og lysfunktion, skal det nok blive en sjov shoppingtur! Kasseren kan lave et udråb med mikrofonen (uden funktion), i det sammenklappelige pengeskab kan pengene og -mønterne opbevares.

Ud over det lærer børn at håndtere penge på den rigtige måde. Hvis der ikke er nogen kontanter ved hånden - ikke noget problem, så kan kreditkortet indsættes i læseren. Frugt og grøntsager kan vejes ud på de mekaniske vægte, og det omfattende sortiment af slik og mademballage er også tilgængeligt.

Alle varer kan præsenteres pænt på hylderne. Takket være det justerbare ur kan hver forretningsmand selv bestemme, hvornår man har fri. Kasseapparatet kører på batteriet, de nødvendige batterier er inkluderet.

Produkt detaljer:
  • Inkl. Køleskrank, elektronisk kasseapparat med integreret beregningsfunktion, scanner med lyd og lys samt vægte og kreditkorts enhed
  • Inkl. indkøbsvogn
  • Batterier medfølger.
  • Produktmål (LxBxH): 83 x 59,6 x 89,6 cm
  • Alder: fra 3 år

Advarsel!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Smoby Maxi-Supermarked med Indkøbsvogn
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
4 Bedømmelse
 
3
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Smoby Maxi-Supermarked med Indkøbsvogn
799 kr
738 kr