Smoby-maleri og kreativt tavle
380 kr
Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
45 kr-12%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297248

EAN: 3032164106233

Smoby-maleri og kreativt tavle
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Farverigt og smart, dette maleri og kreative tavle har to forskellige sider med masser af plads til tegninger, skrivning eller beregningsøvelser: en sort tavleside til kridt og en hvid magnetisk side til vandopløselige tuschpenne. Med kridesæt, der består af 6 farver og en aftørbar filtpen. Tavlen er lavet af slagfast plast af høj kvalitet og kan let konverteres af børn på grund af dens lette vægt og nem håndtering. Brættet kan også fjernes og hænges på en væg med den medfølgende ledning. Tilbehøret kan opbevares i hylden under tavlen. Denne model er meget stabil takket være de tre skridsikre ben og kan foldes op for at spare plads, når det er nødvendigt.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 61,9 x 57,6 x 105 cm
  • Alder: fra 3 år
Om Smoby:
Som en af ??de mest berømte franske legetøjsfabrikanter ved Smoby Toys, hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper små opdage og træne deres egne evner, farvestrålende og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at lege og prøve tingene. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert inden for testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen meget sjovt!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby-maleri og kreativt tavle
Smoby-maleri og kreativt tavle
380 kr
335 kr