Smoby Løbecykel First Bike Rød

Smoby Løbecykel First Bike Rød


Variant:
  • Smoby Løbecykel First Bike Rød
  • Smoby Løbecykel First Bike Rosa

Pris
403 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A245422

EAN: 3032167702043

Smoby Løbecykel First Bike Rød
Med First Bike fra Smoby er I klar til de små opdagelsesrejsendes første eventyrs ture. De smarte hjul er udstyret med en letvægts metalramme, der giver en stabilitets- og sikkerhedsgaranti Ikke blot er køreglæden stor, men både barnets motorik og koordination trænes, og børnene forbereder sig til den rigtige cykel.
Det højdejusterbare, behagelige sæde tilpasser sig barnets krop. Den lave indstigningshøjde gør, at den er let at komme til og fra Ikke mindst på grund af dens sportslige design er Smorby løbecyklen en uundværlig ledsager til børn fra 2 år. Med lydsvage hjul.

Detaljer:
  • Produktmål (LxBxH): 76 x 39 x 48 cm
  • Højdejusterbar saddel
  • Alder: Fra 24 mdr.

OBS!
Bruges med beskyttelsesudstyr Må ikke bruges i trafikken!Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby Løbecykel First Bike Rød
403 kr