Smoby GM-slide med vandtilslutning
Pris
670 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342258

EAN: 3032168205055

Smoby GM-slide med vandtilslutning
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Glidesjov selv på varme sommerdage!

Smoby GM-rutschebanen imponerer ikke kun med sin farverige Design og sin 150 cm lange rutsjebane, den har også et helt særligt ekstraudstyr: den har en vandtilslutning til en haveslange og kan derfor omdannes til en vandrutsjebane på ingen tid. Det garanterer dobbelt så meget sjov! Det brede udløb sikrer bløde landinger. Stigen er særlig sikker og stabil med sit gelænder, sin brede base og sine skridsikre trin.

Rutschebanen kan nemt samles til dens samlede størrelse (samlet længde: 159 cm, højde: 100 cm, bredde: 68 cm). Den kan lige så hurtigt og nemt skilles ad til praktisk opbevaring. Glidebanen er ikke mindst overbevisende på grund af den UV-stabile plast, som er særlig modstandsdygtig over for vejrpåvirkninger og udtværing. Som alle Smoby -produkter opfylder den de nyeste produktsikkerhedskrav.

Produktdetaljer:
  • Produktets dimensioner (længde x bredde x højde): 159 x 68 x 100 cm
  • Materiale: plast
  • Fremstillet i Frankrig
  • Alder: fra 24 måneder
Om Smoby :
Som en af de mest kendte franske legetøjsproducenter ved Smoby Toys, hvad der gør børn glade og forældre tilfredse - innovativt legetøj, der hjælper de små med at opdage og træne deres egne færdigheder, med muntre farver og masser af idéer. Fordi børn er fødte opdagelsesrejsende! De forstår og oplever verden gennem leg og forsøg og fejl. Derfor er alderssvarende og sikkert legetøj så vigtigt. Smoby Toys er ekspert i testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning, fra babyer til børn i skolealderen. Men det vigtigste er: Det er bare så sjovt at lege med Smoby produkter!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby GM-slide med vandtilslutning
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby GM-slide med vandtilslutning
Smoby GM-slide med vandtilslutning
670 kr