Smoby Fold-Up Trike, grå / sort
-23%
Vejl. pris¹
1.787 kr
Pris
1.383 kr
Fri fragt
Du sparer
404 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A286726

EAN: 3032167413000

Smoby Fold-Up Trike, grå / sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Robin Fold-Up Trike fra Smoby er en smart, voksende trehjulet cykel med en sensationelt enkel foldemekanisme. Den sporty speedster kan foldes op med et tryk på en knap og kan let opbevares og transporteres.

For afkom fra ca. 6 måneder tilbyder Robin Trike alle bekvemmelighederne i en klapvogn: takket være trepunktssikkerhedsbælte og sikkerhedsring sidder barnet meget komfortabelt og perfekt beskyttet i det komfortabelt skrånende sæde lavet af tekstilstof af høj kvalitet - ideel til en lille lur mens du går!

Det sammenfoldelige tag giver pålidelig beskyttelse mod sollys og UV-stråling, mens de foldbare fodstøtter giver støtte og sikrer en behagelig siddeposition. Den innovative styrefunktion giver forældre mulighed for at styre trehjulet cykel til højre og venstre ved hjælp af forhjulet. Det omfattende trehjulede cykeludstyr afrundes af parkeringsbremsen, omskifteligt pedalfrit hjul, begrænsning af styringen, en stor aftagelig taske og hviske-stille EVA-hjul til lydløs bevægelse.

Afhængigt af de små udviklingsstadier kan det omfattende sikkerhedsudstyr fjernes trin for trin. 3 år og ældre kan barnet træde helt ind i pedalen.

produktoplysninger:
  • Produktmål (LxBxH): 65 x 47 x 101 cm
  • Innovativ styringsfunktion gør det muligt for forældre at styre trehjulet cykel højre og venstre ved hjælp af forhjulet
  • Parkeringsbremse
  • Omskifteligt pedalfrit hjul
  • Styringsbegrænsning
  • En stor aftagelig taske
  • Hviskstille EVA-hjul
  • Alder: fra 6 mdr til ca 30 mdrOm Smoby:
Som en af ??de mest berømte franske legetøjsfabrikanter ved Smoby Toys, hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper små med at opdage og træne deres egne evner, farvestrålende og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at lege og prøve tingene. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert inden for testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen meget sjovt!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Fold-Up Trike, grå / sort
4.5
26 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Fold-Up Trike, grå / sort
Smoby Fold-Up Trike, grå / sort
Vejl. pris¹ 1.787 kr
1.383 kr