Smoby Flextreme Superlooping-sæt
Pris
261 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316329

EAN: 3032161809120

Smoby Flextreme Superlooping-sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smoby Flextreme er en helt ny legeverden, der ikke sætter grænser for børnenes kreativitet!

Med de fleksible baner kan børnene bygge de mest vanvittige racerbaner og udføre utrolige stunts og baner med de kraftfulde Flextreme-racerbiler: herunder sensationelle stigninger, loops, Spiral , overheadrider og vanvittige skråninger!

Med det fantastiske Superlooping-sæt kan den eksisterende Flextreme-racerbane suppleres ideelt, fordi de 2 Superloops muliggør en endnu mere Flextreme-racerbane-arkitektur. De 4 lange sporstykker er sat sammen.

De er multifunktionelle og kan bruges på forskellige måder: som en løkkekæde, der følger direkte efter hinanden, som en enkelt løkke placeret på forskellige dele af sporet eller lagt vandret for at køre en enkelt eller dobbelt spiral e .

Desuden kan de 4 lange banesektioner deles, og halvdelene kan udvides med individuelle banesektioner for at skabe spektakulære superloops.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 39 x 39 x 36 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: Fra 4 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Flextreme Superlooping-sæt
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Flextreme Superlooping-sæt
Smoby Flextreme Superlooping-sæt
261 kr