Smoby Disney Frozen 2 XS Slide
Pris
357 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292797

EAN: 3032168206151

Smoby Disney Frozen 2 XS Slide
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den frosne 2 XS-dias fra Smoby kan små prinsesser fordybe sig i verdenen til Disneys Ice Queen 2.

Med sin gliderlængde på 90 cm er denne model især velegnet til selv de mindste børn takket være den anti- glid trin. Den smukke isdronning Elsa kan findes som et stort motiv på glidefladen med sin fortryllende søster Anna. Foliemotivet er ridsebestandigt takket være den specielle anvendelse. Det smarte produktdesign giver mulighed for let opbevaring, da stigen let kan adskilles fra glidefladen og derefter stuves væk i den.

Meget sjovt til varme sommerdage: objektglasset kan omdannes til en vandrutschebane i et par lette trin! Sæt blot en haveslange (ikke inkluderet, ingen Gardena-forbindelse) til bunden af ??objektglasset, og vandskydet kan begynde! Den specielle fremstillingsproces garanterer fremragende bæreevne og lang levetid.

produktdetaljer:
  • Produktdimensioner (længde x bredde x højde): 125 x 50 x 75 cm
  • Aldersanbefaling : egnet fra 2 år


Om Smoby:
Som en af ??de mest berømte franske legetøjsproducenter ved Smoby Toys hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper de små med at opdage og træne deres egne evner, stærkt farvet og fuld af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at spille og prøve tingene ud. Derfor er aldersrelaterede, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er en ekspert på testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning, fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen sjovt!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby Disney Frozen 2 XS Slide
357 kr