Smoby Disney Frozen 2 håndvogn med spand sæt

Smoby Disney Frozen 2 håndvogn med spand sæt


Variant:
  • Smoby Disney Frozen 2 håndvogn med spand sæt
  • Smoby Disney Frozen 2 serveringsvogn
  • Smoby Disney Frozen 2 XS Slide

Pris
165 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292803

EAN: 3032168670129

Smoby Disney Frozen 2 håndvogn med spand sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Med den praktiske Smoby-håndvogn med spand i det magiske Design af Disneys ""The Ice Queen 2"" kan alle små fans af isdronningen Elsa og hendes søster Anna transportere deres strandredskaber til stranden eller sandkassen. Det praktiske trækhåndtag kan være foldet over vognen for at spare plads, når den ikke er i brug.

Vognen indeholder en sandspand med et stort isdronningsmotiv, som takket være den specielle IML-teknologi er indlejret i plastikken på en ridsefast måde, en sigte, skovl, rive og en sandform.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 44 x 27 x 24 cm
  • Alder: fra 18 måneder


Om Smoby:
Som en af ??de mest berømte franske legetøjsproducenter ved Smoby Toys hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper de små med at opdage og træne deres egne evner, stærkt farvet og fuld af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at spille og prøve tingene ud. Derfor er aldersrelaterede, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er en ekspert på testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning, fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen sjovt!"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby Disney Frozen 2 håndvogn med spand sæt
165 kr