Smoby Cotoons Explorer House
Smoby Cotoons Explorer House
659 kr
581 kr
Pris inkl. moms
659 kr
Pris
581 kr
Fri fragt
Du sparer
78 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A229481

Smoby Cotoons Explorer House
Det første hjem for spædbørn fra 12 måneder: Cotoons Explorer House, til indendørsbrug.

Den velskabte legeenhed med sine mange forskellige funktioner tilbyder de små fantasifulde udforskende timer. Børnene lærer de første former, farver og lyde at kende og bliver forsigtigt opmuntret i deres motoriske udvikling.

De mange bevægelige elementer i huset vægge opfrodre dit barm til at dreje, skubbe, sortere og indsætte, og øge deres motor færdigheder: der er en roterende blomst, et hængslet vindue, en spilrolle, en skyder og en elektronisk dørklokke med belysning og lydeffekter. Gennem døren, hvor et plug-in-spil er integreret, kommer børnene ind i deres hus. Også smart er den sjove big wide eyes, med hvilken forskellige ansigtsudtryk kan prøves.

akket være det let-til-foldede og sammenklapbare stoftag og det praktiske håndtag på toppen kan huset opbevares pladsbesparende og let at transportere.

Detaljer:
 • Batteridrevet: 2x LR 44 knapceller (inkluderet)
 • Produktmål (LxBxH): 90 x 70 x 72 cm
 • Anbefalet alder: fra 12 månede
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  Smoby Cotoons Explorer House
  659 kr
  581 kr
  Top mærker