Smoby Chef Corner Restaurant
Vejl. pris¹
1.415 kr
Pris
1.303 kr
Fri fragt
Du sparer
112 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297239

EAN: 3032163123033

Smoby Chef Corner Restaurant
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den ekstra store Chef Corner Restaurant kombinerer køkkenområde, spiseplads, kasseafdeling med bord og maddistribution. Arbejdsfladen er højdejusterbar og vokser fra 50 til 58 cm. Ved tælleren giver menutavlerne oplysninger om maden. Delikatesser kan tilberedes i legekøkkenet, som har ovn, komfur med elektronisk kogeplade med lyd, køleskab, vask med arbejdshane, espressomaskine og kogebog. Menuen indeholder pizza og burgere, der kan toppes individuelt, chips med ketchup og mayonnaise og en delelig gulerod. Fisk og kød har to forskellige sider: rå og stegt, den magiske pasta skifter farve, når du lægger den i koldt vand, og det kogte æg kan åbnes og skæres i to. Pandekagepanden for nem pandekagevipning, salt- og peberryster med en kliklyd, skærebræt, bestik, service, køkkenredskaber og faner til espressomaskinen. Kasseområdet leveres med et elektronisk kasseapparat med lommeregner, kreditkortlæser, mikrofon og legetøjspenge. Udstyret afrundes af spisepladsen med skammel.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 138 x 44 x 101 cm
  • Alder: fra 3 år
Via Smoby:
Som en af ??de mest berømte franske legetøjsfabrikanter ved Smoby Toys, hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper små opdage og træne deres egne evner, lyse og farverige og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at lege og prøve ting. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert på testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning, lige fra babyer til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen sjovt!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Chef Corner Restaurant
5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Chef Corner Restaurant
Smoby Chef Corner Restaurant
Vejl. pris¹ 1.415 kr
1.303 kr