10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Kun idag:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Smoby Cat hus
p.t. udsolgt
Pris
490 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297244

EAN: 3032163404002

Smoby Cat hus
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det store kat Smoby-hus er modelleret efter en original trofast ridsestol og har sin lille indbygger, en sød grå kludkat, i sin bagage. Takket være forskellige lydeffekter kan det bløde kædelegetøj sprøjte, meow og spise lyde, ligesom en rigtig killing. I den øverste del af krisecentret er der et hvileområde til killingen, der består af et hus, der er aftageligt og derfor kan bruges som en kattetransportkurv på samme tid. Her finder du også et lille spejl og en hårbørste til pleje. Desuden sørger en sjov gynge for afslappende sving, over en glide når katten det nedre legeplads, som fungerer som fodringssted og legeplads: hvis tøjkatten nærmer sig skålen med kattefoder, afgiver den automatisk en smækkende lyd. Selvfølgelig er affaldskassen også et must: her kan børnene bortskaffe bunken med en skovl. Udstyret afrundes af en lille slangebøsse, hvormed katten kan fange den hvide klædemus med et tryk på en knap takket være de små velcrospidser på kattens poter, musen holder fast ved dem, når de rettes korrekt. Takket være det ergonomiske bærehåndtag og den lave vægt kan kattehuset transporteres meget let.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 48 x 44 x 57 cm
  • Alder: fra 3 år
Om smoby:
Som et af de mest berømte franske legetøj producenter, Smoby Toys ved, hvad der gør børn glade og forældre glade - innovative legetøj, der hjælper små med at opdage og træne deres egne evner, farvestrålende og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagere! De forstår og oplever verden gennem at lege og prøve tingene. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert inden for testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: At lege med Smoby-produkter er simpelthen meget sjovt!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers