10% SUPER KUP!
10% SUPER KUP!
Rabatkode:
SBSD5515
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Smoby Cars Dory Gåbil
p.t. udsolgt
239 kr
Pris 237 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
2 kr (1%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A214293

Smoby Cars Dory Gåbil
Gåbilen er designet til at blive det ideelle køretøj for børnenes første eventur og er egnet til små opdagelsesrejsende fra 12 måneder.

Den lille bil er ekstremt manøvredygtig og rattet giver et godt greb, selv når det går afsted med lynets hastighed Gåbilen har en sikker samt langtidsholdbar konstruktion og er egnet til både uden- samt indendørs leg.

Rygstøtten kan anvendes som styr, således at gåbilen også kan benyttes som gåvogn. Derudover kan bilen også bruges som en hjælpene hånd til at gå. Gåbilen er udstattet med et opbevaringsrum under sædet og muliggør at de små opdagere kan tage på udflugter med deres ynglingslegetøj. Den lave siddehøjde muliggør at barnet nemt kan stige på og af

Detaljer:
  • Produktmål (LxBxH): 54 x 27 x 40 cm
  • Alder: fra 10 måneder
  • Forsendelsesinformationer

    Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

    Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

    Top mærker