Smoby Biler Håndvogn med Sand spand sæt
-20%
Variant:
  • Smoby Micky håndvogn med Sand spand sæt
  • Smoby Biler Håndvogn med Sand spand sæt

Vejl. pris¹
186 kr
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
37 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342314

EAN: 3032168670174

Smoby Biler Håndvogn med Sand spand sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med det praktiske Smoby vognsæt med spand i det seje Disney Cars-sæt Design kan alle små fans af Light ning McQueen selv transportere deres strandredskaber til stranden eller Sand kassen.

Det praktiske håndtag til at trække kan foldes over vognen for at spare plads, når den ikke er i brug. Vognen indeholder en Sand spand med et stort Cars-motiv, som er ridsefast takket være en særlig IML-teknologi, en sigte, en skovl, en rive og en Sand form.

Produktdetaljer:
  • Produktets dimensioner (længde x bredde x højde): 44 x 27 x 24 cm
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 18 måneder
Om Smoby :
Som en af de mest kendte franske legetøjsproducenter ved Smoby Toys, hvad der gør børn glade og forældre tilfredse - innovativt legetøj, der hjælper de små med at opdage og træne deres egne færdigheder, med muntre farver og masser af idéer. Fordi børn er fødte opdagelsesrejsende! De forstår og oplever verden gennem leg og forsøg og fejl. Derfor er alderssvarende og sikkert legetøj så vigtigt. Smoby Toys er ekspert i testet legetøj baseret på den nyeste pædagogiske forskning, fra babyer til børn i skolealderen. Men det vigtigste er: Det er bare så sjovt at lege med Smoby produkter!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Biler Håndvogn med Sand spand sæt
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Biler Håndvogn med Sand spand sæt
Smoby Biler Håndvogn med Sand spand sæt
Vejl. pris¹ 186 kr
149 kr