Smoby Beach Bar
Pris
298 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333813

EAN: 3032163105459

Smoby Beach Bar
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
På strandbaren Smoby får alle sommersolfans noget for pengene, for her er der ikke kun god caribisk atmosfære, men også lækker is og cocktails.

Med ismaskinen kan du trylle de mest fantastiske kreationer frem, og du kan betale ved kassen. Vil du også have noget at drikke? En cocktail med et frugtspyd og isterninger? Den er klar om et øjeblik! Det omfattende tilbehør omfatter kopper, isterninger, tallerkener og bestik, frugtspyd til at sætte på dine egne, isskeer, isbægre, isboller, slik, vafler, poletter og en madkasse.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 44,5 x 26,6 x 35 cm
  • Materiale: syntetisk materiale
  • Sættet indeholder 12 legeelementer
  • Fremstillet i Frankrig
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Smoby Beach Bar
Smoby Beach Bar
298 kr