Erstatningsforslag til udsolgte produkter

SMOBY Baby Nurse - dukkebleer
p.t. udsolgt
90 kr
Pris
64 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
26 kr-29%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A307157

EAN: 3032162203583

SMOBY Baby Nurse - dukkebleer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ligesom en rigtig baby! Med de søde Baby Nurse dukkebleer kan du ændre din yndlingsdukke - ligesom dit rigtige søskende! Velegnet til dukker op til 50 cm. Indeholder 4 bleer.

Detaljer:
  • Velegnet til alle dukker op til 50 cm
  • Antal bleer: 4
  • Alder: fra 3 år

Om Smoby:
En af de mest kendte franske legetøjsproducenter, Smoby Toys, ved hvad der gør børn glade og forældre tilfredse - innovative legetøj, der hjælper små med at opdage og træne deres egne færdigheder, muntert farverige og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagelsesrejsende! De forstår og oplever verden gennem leg og prøve og fejl. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert i testet legetøj baseret på den nyeste uddannelsesmæssige forskning, fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: at lege med Smoby-produkter er bare sjovt!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers