Smoby Baby Nurse Doll Baby Carrier
Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A307148

EAN: 3032162203613

Smoby Baby Nurse Doll Baby Carrier
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med denne store dukke babybærer kan børn tage deres lille skat med på spændende udflugter!

Dukken sidder sikkert og komfortabelt i denne praktiske bærer - afhængigt af hvad du foretrækker, kan din lille skat blive spændt frem i landskabet eller mod dukkens forældre. Skulderstropperne er justerbare i længden for maksimal bærekomfort. Ligesom et rigtigt babysæde! Velegnet til alle dukker op til 42 cm (dukke medfølger ikke).

Detaljer:
  • Produktmål (længde x bredde x højde): 18,5 x 1 x 24 cm
  • Velegnet til alle dukker op til 42 cm
  • Alder: fra 3 år

Forsigtig.
Ikke egnet til børn under tre år. Brug kun under opsyn af voksne. Risiko for personskade! Fare for kvælning på grund af looping.


Om Smoby:
En af de mest kendte franske legetøjsfabrikanter, Smoby Toys, ved hvad der gør børn glade og forældre tilfredse - innovative legetøj, der hjælper små med at opdage og træne deres egne færdigheder, muntert farverige og fulde af ideer. Fordi børn er født opdagelsesrejsende! De forstår og oplever verden gennem leg og prøve og fejl. Derfor er aldersbestemte, sikre legetøj så vigtige. Smoby Toys er ekspert i testet legetøj baseret på den nyeste uddannelsesmæssige forskning, fra baby til skolealder. Men det vigtigste er: at lege med Smoby-produkter er bare sjovt!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Smoby Baby Nurse Doll Baby Carrier
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Smoby Baby Nurse Doll Baby Carrier
Smoby Baby Nurse Doll Baby Carrier
67 kr