EKSTRA ADVENTSRABAT!
EKSTRA ADVENTSRABAT!
Rabat:
Op til 300 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
SMG LENA® Sprøjtedyr 4 stk. med pose - fisk, sorteret
p.t. udsolgt

SMG LENA® Sprøjtedyr 4 stk. med pose - fisk, sorteret

 • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr

65 kr
63 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A207426

SMG LENA® Sprøjtedyr 4 stk. med pose - fisk, sorteret
Efter at dyrerne er blev dykket i vandet kan de ved tryk sprøjte med vand.

Detaljer:
 • Størrelse: ca. 6,5 cm
 • Alder: Fra 12 måneder

 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Lena

  OVER 50 ÅRS LEGETØJS-ERFARING

  Den tyske virksomhed LENA® er kendt for deres produkters høje standarder samt moderne design. Virksomhedens filosofi består i at fremstille førsteklasses legetøj, som ikke kun er robust samt langtidsholdbart, men også vækker børns begejstring. LENA® har gennem tiden udviklet et bredt produktsortimentet af blandt andet legetøjskøretøjer, sandkasselegetøj, puslespil, strikkesæt, m.m. Alle produkter er fremstillet med særlig henblik på spændende detaljer og fremmelse af barnets kreativitet. Derudover lægger LENA® stort vægt på at alle deres legetøjsprodukter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder.