Erstatningsforslag til udsolgte produkter

small foot  Xylophone Sound
p.t. udsolgt
Pris
101 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281786

EAN: 4020972111173

small foot Xylophone Sound
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lyd skalaen! Med denne moderne en og farverige xylofon lavet af FSC® 100% -certificeret træ får du din første oplevelse i lydverdenen.

Ved at ramme klappen på de enkelte noter træner du din auditive opfattelse. På samme tid opfordres du til at prøve nye melodier igen og igen. Xylofonen leveres med et ark musik til indlæring af et stykke musik, hvorved noterne og de tilsvarende søjler har samme farve. Et farverigt musikinstrument til drenge og piger på samme tid.

Detaljer:
  • dimensioner: ca. 26 x 10 x 4,5 cm
  • Materiale: træ, Metal l
  • Alder: fra 18 måneder

Tilbehør

Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers