❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
small foot ® Værktøjsbælte Profi XL med værktøj

small foot ® Værktøjsbælte Profi XL med værktøj


Pris
261 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A303543

EAN: 4020972117984

small foot ® Værktøjsbælte Profi XL med værktøj
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med dette robuste værktøjsbælte er der altid ægte værktøjer til børnestørrelse ved hånden! , fjederklemme eller negle, tømrerblyant inkl. matchende slibemaskine og målebånd - dette store børneværktøjssæt er et must-have!
Så hvert værktøj har sit faste sted, har det individuelt justerbare bælte med klikspænde 8 rum, en hammerløkke lavet af metal l og et snap krog.
Vaterpas scorer med en ophængsmulighed, en magnetstribe på siden og er alsidig takket være vandret, lodret og 45 ° vaterpas.
Den robuste hammer har skridsikre, gummierede grebflader, mens det robuste målebånd imponerer med en endekrog og automatisk tilbagetrækning.

Skrue, hamre, måle og tegne al hjælp til at træne manuelle færdigheder, og vaterpas kan også bruges til at opnå optimale måleresultater.
Med de virkelige, men alligevel børnevenlige værktøjer, det er især sjovt for børn at prøve deres hånd ved deres første rigtige byggeprojekter!
Værktøjsbæltet med tilbehør er ideelt til ældre børn og en perfekt tilføjelse til rollespil, værksted og værktøj sortiment.

Produkt detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): Værktøjsbælte ca. 44 x 19 x 6,5 cm.
    Hammer ca. 24 x 2,5 x 2 cm
  • materiale: træ, metal l, plast, stof
  • Indhold: 16 dele
  • Alder: fra 8 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 8 år. Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

small foot ® Værktøjsbælte Profi XL med værktøj
small foot ® Værktøjsbælte Profi XL med værktøj
261 kr