Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Small foot® Vandlegetøj vindhval
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
99 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304596

EAN: 4020972116598

Small foot® Vandlegetøj vindhval
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dyk med hvalestationen!

Denne hval giver masser af sjov i badekarret, i soppebassinet eller i svømmehallen og gør selv vandgenert børn til små vandrotter - sjov er forprogrammeret.

Denne søde hval lavet af træ bevæger sig uafhængigt i vandet takket være den praktiske viklingsmekanisme og lader de to sidefinner rotere flittigt. Et vandlegetøj, som intet mini-ocean burde være uden!

Fjern legetøjet fra vandet efter hver brug i lang levetid og tør det godt. Vandlegetøj lavet af træ er det bæredygtige badelegetøjs-alternativ til plast- og gummidyr! Intet står i vejen for sjov rollespil på åbent hav. Opviklingsmekanismen lærer også de små om årsag og virkning-princippet.

Lille og praktisk, hvalen passer let ind i enhver badetaske!

Produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x højde): ca. 11 x 11 x 8 cm.
  • Materiale: træ, plastik
  • Bæredygtigt alternativ til plastlegetøj
  • Alder: fra 24 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers