small foot® Trætog Junior
Pris
95 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290758

EAN: 4020972114952

small foot® Trætog Junior
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ingeniører, opmærksomhed! Dette tragtog for småbørn leveres med to vogne, der nemt anløber til det farverige lokomotiv med magneter.

To transportvarer kompletterer det 5-delede legesæt og integrerede magneter gør det lettere at miste aden lasten. Afsted med dig! Med dette tog kan endda små børn dykke ind i jernbanens verden fantasifuldt. Samtidig trænes de fine motoriske færdigheder ved at skubbe, skubbe og dreje.

produktdetaljer:
  • Dimensioner på det samlede tog (længde x bredde x højde): ca. 21 x 3 x 6 cm
  • Materiale: træ, plast, metal l
  • Indhold: 5 dele
  • Artikel med magnetfunktion
  • Alder: fra 24 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

small foot® Trætog Junior
small foot® Trætog Junior
95 kr