small foot  træsten i naturen
Pris
118 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281793

EAN: 4020972113962

small foot træsten i naturen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lille masterbuildere blandt jer passe på!

Dette sæt leveres med 50 træblokke og tilbyder dig et stort udvalg af forskelligt formede blokke til arkitektoniske mesterværker. De naturlige træsten er robuste og fremstillet i den klassiske designstil. Så ingen sten går tabt, kan de sikkert opbevares og transporteres i den lukkede stofpose. Sådan er bygning sjovt!

Detaljer:
  • Dimensioner største byggesten ca. 6 x 3 x 3 cm
  • Dimensioner mindste byggesten ca. 3 x 3 x 1 cm
  • Materiale: træ, stof
  • Antal dele: 50
  • Alder: fra 12 måneder
agtelse
Ikke egnet til børn under 12 måneder! Kontroller for skader inden hver brug! Opbevar denne note for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

small foot træsten i naturen
118 kr