Erstatningsforslag til udsolgte produkter

small foot® Rainmaker
p.t. udsolgt
Pris
86 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290769

EAN: 4020972115676

small foot® Rainmaker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det er lyden af ??regn!

Med denne regnproducent kan du efterligne bløde regntoner. Alsidig i brug som rangle, rytmeinstrument, lydlegetøj eller beroligende sensorisk spil, det kaster ikke kun en trylleformular på børn.

Den gennemsigtige plastpære af regnpinden giver et tydeligt billede af glasets look på perler, der drypper gennem de seks farvede perforerede plader i form af blomster. Akustik og visuel opfattelse trænes således. Også velegnet som rangle og legetøj til babyer og småbørn til at rulle.

Produktdetaljer:
  • Målets længde: ca. 19 cm
  • Dimensioner Diameter: ca. 5,5 cm
  • Materiale: træ, plast
  • Alder: fra 6 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers