Small Foot® Lufthavn med tilbehør

Small Foot® Lufthavn med tilbehør


335 kr
Pris
289 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
46 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A237360

Small Foot® Lufthavn med tilbehør
Flight 108 nærmer sig den internationale lufthavn i Small Foot verdenen. Den store lufthavn, som er lavet af træ og med masser af tilbehør, sikrer at enhver passager fra rundt omkring i verdenen kommer sikkert frem til deres destination. Tiden flyver afsted med alle lufthavnens opgaver - Check-in, bagage check, passagerhåndtering. Her kan man alt som man også gør i en rigtig lufthavn. Start og landingsbanen kan forlænges individuelt. Bagage transportkøretøjet bringer alle kufferter og tasker i tide til flyet. Og Flight 108 er allerede klar til ombordstigning - giv tårnet starttilladelsen!

Detaljer:
 • Mål bygning: ca. 30 x 22 x 16 cm
 • Mål tårn: ca. 18 x 12 x 24 cm
 • 22 dele i sættet
 • Alder: fra 3 år

 • OBS
  Ikke egnet for børn under 3 år. Bør efterses for skader hver gang den tages i brug! Opbevar venligst manualen for mulig korrespondance.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  Small Foot® Lufthavn med tilbehør
  335 kr
  289 kr
  Top mærker