Erstatningsforslag til udsolgte produkter

small foot® Løbecykel trike 2 i 1 turkis
p.t. udsolgt

small foot® Løbecykel trike 2 i 1 turkis


Variant:
  • small foot® Løbecykel trike 2 i 1 turkis
    p.t. udsolgt
  • small foot® Løbecykel trike 2 i 1 Pink

Pris
630 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290748

EAN: 4020972116109

small foot® Løbecykel trike 2 i 1 turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et must for minicyklister! Den kompakte version af hjultrikken Maxi inspirerer af adskillige udstyrsfunktioner og cool optik. Begyndere starter med den sikre, trehjulede version.

3-fold justerbar sadelhøjder og 3-fold justerbar sædeafstand giver perfekt tilpasning til barnet. Med progressiv rideevne og balance kan trike hurtigt omdannes til et klassisk hjul. Den ultimative sikkerhed plus: styret med slagbegrænser! Klokke, aftagelig styretaske, gummigreb, uforglemmelige EVA-bløde dæk og et polstret sæde giver ride sjov!

Første lærers trehjuling, derefter løberhjul! Dette er den perfekte forberedelse til cykling uden træningshjul. Løbcykler og trikes træner motoriske færdigheder, balance og koordinering som intet andet børnekøretøj - og det individuelt!

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): ca. 64 x 38 x 36 cm
  • Dimensioner sædehøjde: ca. 24 - 28 cm
  • Maksimal belastningskapacitet: 50 kg
  • Materiale: træ, plast, Metal l
  • Alder: fra 12 måneder
Opmærksomhed
Brug med beskyttelsesudstyr. Må ikke bruges i vejtrafik!

Tilbehør

Pris
50 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers