small foot® Legetelt Tipi
Pris
503 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A261417

EAN: 4020972112163

small foot® Legetelt Tipi
Leg, læs eller drøm.

Med dette legetelt har du flere muligheder for udvikling eller et tilbagetog for dig. De farvede indiske motiver er trykt på bomuld i høj kvalitet og et ægte blikfang på dit værelse. Den meget robuste konstruktion tåler ethvert Wild West eventyr i børneværelset og kan opsættes og demonteres hurtigt. den praktiske bærepose kan teepien pænt stuves væk og transporteres.

Detaljer:
  • Mål: opstillet ca. 110 x 110 x 170 cm
  • Materiale: Træ
  • Med bærepose til opbevaring og transport af teepien
  • Alder: Fra 18 måneder
OBS
Ikke egnet til børn under 18 måneder! Bør efterses for skader hver gang den tages i brug! Opbevar venligst manualen for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

small foot® Legetelt Tipi
503 kr