small foot® Lægekuffert af træ
Pris
351 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A261413

EAN: 4020972061133

small foot® Lægekuffert af træ
Med febertermometer, stetoskop og sygeplejeskehue kan enhver lille plejer besøge dukkesygehuset. Derudover er der en pilleæske af træ med seks "tabletter" og en salvetube og en trinkturflaske som er en perfekt udvidelse til en succesfuld behandling. Inkl. 6 plastre. Et sødt jordbærmotiv og de hvide og pastelfarvede trædele sørger for et fint design. Med denne lægekuffert bliver det ikke kedeligt!

Detaljer:
  • Mål: ca. 25 x 22 x 8,5 cm
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning. Bør efterses for skader hver gang den tages i brug! Opbevar venligst manualen for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

small foot® Lægekuffert af træ
351 kr