small foot  knock house
Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282182

EAN: 4020972110848

small foot knock house
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvem banker på?

Dette forårlignende træhus har det hele! Fire trækugler i forskellige farver skal bankes gennem de rigtige udsparinger i taget ved hjælp af en hammer.

Derfor kan farvegenkendelse trænes på en legende måde og udviklingen af ??fingerfærdighed kan trænes. Trækuglerne ruller hurtigt ud gennem den integrerede dør og kan let fjernes. Vidunderlig sjov med brug af magt!

Detaljer:
  • Husets dimensioner: ca. 13 x 17 x 15 cm
  • Målkugle: Ø ca. 5 cm
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 18 måneder

agtelse
Ikke egnet til børn under 18 måneder! Kontroller for skader inden hver brug! Opbevar denne note for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

small foot  knock house
small foot knock house
111 kr