small foot® hammer-spilrobot
Variant:

Pris
110 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290770

EAN: 4020972115720

small foot® hammer-spilrobot
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Galactisk robot sjovt med hammer og søm!

Udstyret med en korkplade, hammer, negle og forskellige træelementer, kan dette hammerspil bruges til at skabe adskillige motiver til temaet robotter og rum. Dette sæt indeholder forskellige komponenter til at skabe scener rundt om i maskinmændene. Hvis du stadig leder efter ideer i begyndelsen, skal du bare tage fat i de otte billedskabeloner og gå væk! < br <
Dette færdighedsspil opmuntrer kreativitet og giver plads til dine egne kreationer og billeder. Intet kan gå tabt i en praktisk kasse.

produktdetaljer:
  • Dimension korkplade (længde x bredde x højde): ca. 24 x 17 x 1 cm
  • Dimensioner hammer (længde x bredde): 14 x 4 cm
  • Materiale: træ, plast, Metal l, papir / pap
  • Indhold: 160 dele
  • Alder: fra 6 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

small foot® hammer-spilrobot
110 kr