small foot  Gyngehest Deluxe
Pris
935 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281828

EAN: 4020972103093

small foot Gyngehest Deluxe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Klassikeren til enhver børnehave!

Denne gyngehest er lavet af massivt træ. Ridestolen er i elegant læderoptik og dekoreret med metalnitter. Stigbøjlerne af Metal l gør det muligt for rytteren at sidde sikkert i sadlen. Den fluffy manke og den lange hale er lige så meget en del af den som træhåndtagene. Rocking Horse Deluxe er ikke kun meget stabil, men også en elegant klassiker i børneværelset. Sjov og spil over bakke og dale - børneværelset bliver en stor legeplads!

Detaljer:
  • Dimensioner: ca. 94 x 30 x 70 cm
  • Dimensioner sædehøjde: ca. 46 cm
  • Maksimal belastningskapacitet 50 kg
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

small foot Gyngehest Deluxe
935 kr