❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
small foot  ged ged grebring Ludwig
Pris
49 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282284

EAN: 4020972106537

small foot ged ged grebring Ludwig
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din nye bedste ven kommer til dit hus!

Får Lotta, galden ged Ludwig og den lille ræve Lex kommer som søde gribere. De tre venner med kuglerne i maven lyder spændende lyde, når de rystes. Hvert dyr er lavet af forarbejdet træ. De skiller sig også ud på grund af deres farvehastighed. På denne måde kan du udforske legetøjet til dit hjerte indhold og sætte det i din mund uden problemer. En dejlig øvelse til motorik - med skønhedsfaktor! Ludwig med sine store ører og horn byder på en masse glæde ved at opdage følelsen af ??berøring!

Detaljer:
  • Dimensioner: ca. 11 x 7,5 x 2 cm
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 0 måneder

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

small foot  ged ged grebring Ludwig
small foot ged ged grebring Ludwig
49 kr