Erstatningsforslag til udsolgte produkter

small foot Dukke køjeseng
p.t. udsolgt
Pris
266 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281778

EAN: 4020972120243

small foot Dukke køjeseng
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Nu er det tid til din yndlingsdukke!

Denne dukkeseng viser sig at være en behagelig og elegant sofa ved anden øjekast. Den praktiske skuffe lægger ikke kun det søde sengelinned væk, men kan også bruges som et andet sted at sove. På sengetæppet føles din dukke behagelig og kan komme sig efter en anstrengende dag i børnehaven. På grund af de praktiske sidedele kan sengen let justeres i rummet ved børnenes hænder! Hvem vil gerne tage plads næste gang?

Detaljer:
  • Dimensionskran: ca. 56 x 23 x 28 cm
  • Mål legehøjde 15 cm
  • Materiale: træ, stof
  • Antal dele: 4
  • Alder : fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges! Kontroller for skader inden hver brug! Opbevar denne note for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers