small foot  af træsten i naturlig bulk
Pris
309 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281774

EAN: 4020972113979

small foot af træsten i naturlig bulk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette omfattende sæt på 200 naturlige træsten indeholder ingen ting at ønske. Med byggestenene kan du give frie tøjler til din kreativitet. Uanset om det er høje tårne ??eller imponerende bygninger, tilbyder dette fantastiske sæt en masse sjov i børnenes værelse. Træsten i den klassiske designversion kan anbringes i den matchende linnedpose til transport og kan også tages med til venner.

Detaljer:
  • Dimensioner største byggesten ca. 9 x 3 x 1,5 cm
  • Dimensioner mindste byggesten ca. 3 x 3 x 1 cm
  • Materiale: Træ
  • Antal dele: 200
  • Alder: fra 12 måneder
agtelse
Ikke egnet til børn under 12 måneder! Kontroller for skader inden hver brug! Opbevar denne note for mulig korrespondance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

small foot af træsten i naturlig bulk
309 kr