Småfolk Runde babynest heste Sea Pink

Småfolk Runde babynest heste Sea Pink


Variant:
  • Småfolk Runde babynest heste Sea Pink
  • Småfolk Round baby rede traktor Blue Grotto

Pris
461 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290491

EAN: 5714438302500

Småfolk Runde babynest heste Sea Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smukt multi baby reden med hesteprints. Reden kan bruges som legered med aktivitetsniveau, som et dobbelt legered eller som et almindeligt legered. Med legetøjet har din baby et varmt, sikkert og genkendeligt miljø, både derhjemme og på farten. Legetøjet kan bruges i barnesengen og på gulvet, hvor det forhindrer træk. Legetøjet bruges fra 0 til ca. 6 måneder. Madrassen måler 60x60 cm. Sidens højde er 10 cm. Før vaskningen fjernes og madrassen fjernes. Legetøjet har et håndtag, så det let kan tages med. Bemærk, at reden ikke erstatter stænger i sengen og IKKE bør bruges i høje niveauer, hvor barnet kan rulle over kanten og falde ned.

produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 60 x 60 x 10 cm
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar ved 40%.
  • Ikke egnet til tørretumblere

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Småfolk Runde babynest heste Sea Pink
461 kr