Småfolk Round baby rede traktor Blue Grotto

Småfolk Round baby rede traktor Blue Grotto


Variant:
  • Småfolk Round baby rede traktor Blue Grotto
  • Småfolk Runde babynest heste Sea Pink

Pris
699 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290490

EAN: 5714438302494

Småfolk Round baby rede traktor Blue Grotto
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smukt multi baby reden med traktortryk. Reden kan bruges som legered med aktivitetsniveau, dobbelt legered eller normalt legedæk. Med legetøjet har din baby et varmt, sikkert og genkendeligt miljø, både hjemme og ude og omkring. Legetøjet kan bruges i barnesengen og på gulvet, hvor det forhindrer træk. Legetøjet bruges fra 0 til ca. 6 måneder. Madrassen måler 60x60 cm. Sidens højde er 10 cm. Før vaskningen fjernes og madrassen fjernes. Legetøjet har et håndtag, så det let kan tages med. Bemærk, at reden ikke erstatter stænger i sengen og IKKE bør bruges i høje niveauer, hvor barnet kan rulle over kanten og falde ned.

produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 60 x 60 x 10 cm
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar ved 40%.
  • Ikke egnet til tørretumblere

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Småfolk Round baby rede traktor Blue Grotto
699 kr