Småfolk Baby reden-traktormotiv Blue Grotto

Småfolk Baby reden-traktormotiv Blue Grotto


Variant:
  • Småfolk Baby reden-traktormotiv Blue Grotto
  • Småfolk Baby rede hestemotiv havrosa

Pris
439 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290481

EAN: 5714438129565

Småfolk Baby reden-traktormotiv Blue Grotto
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dejligt baby rede med traktormotiv. Reden kan bruges i barnesengen, på sofaen eller på gulvet. Det beskytter mod træk og sikrer, at din baby føler sig mere sikker, når han er ude og omkring. Baby reden kan justeres i størrelse og er egnet fra 0 til 6 måneder. Madrassen er vandafvisende og skal fjernes, inden reden vaskes. Madrassen måler 2x70x30 cm. Højden ved siderne er 13 cm. Den liggende overflade kan justeres fra 50 cm til 70 cm. Det ydre stof er 100% organisk bomuld. Bemærk: Baby reden er ikke en erstatning for en seng. Det beskytter ikke mod fald. Bær ikke barnet med i reden.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 70 x 30 x 10 cm
  • >
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar ved 40%.
  • Ikke egnet til tørretumblere

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Småfolk Baby reden-traktormotiv Blue Grotto
439 kr