Erstatningsforslag til udsolgte produkter

slackers ® Træbeskyttelsesnet
p.t. udsolgt
Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A309342

EAN: 859215007201

slackers ® Træbeskyttelsesnet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smart træbeskytter til slacklines, ninja linjer eller ziplines (reb glider) fra Slackers USA.

Supertænkt med velcrolukning, hvorved træbeskytteren først kan monteres fast på træet, før linjen er bygge op. Træbeskyttelsen sidder så fast og glider ikke længere med linjens struktur. Derudover sys 7 øjer lavet af bånd på den 2,40 meter lange og 15 cm brede træbeskyttelse, gennem hvilken linjen kan trækkes. Det betyder, at træbeskytteren og linjen altid forbliver centreret oven på hinanden. Linjen kan ikke glide af træbeskyttelsen.

Sæt bestående af beskyttelsesstrimler til 2 træer, ca. 5 mm tykt, filtlignende materiale i sort. Inkl. Slackers logo.

For at beskytte træet og barken og af hensyn til vores miljø anbefaler vi, at du bruger en træbeskytter, når du opretter en slackline, ninja line eller zip line.

De innovative produkter fra Slackers USA imponerer med mange interessante funktioner og giver en klar merværdi. Med Ninja Line (til shimmying), Slackline eller Zipline (rebslide) tilbyder Slackers USA et stort udvalg af bevægelsesspil udendørs og i haven. Med de seje Slackers-produkter motiverer de de værste sofa-kartofler til mere udendørs træning.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 240 x 15 x 0,5 cm.
  • Inkl. 7 øjer til at trække linjen igennem
  • Træbeskyttelse til Slakers rækkevidde
  • Materiale: Polyester
  • Leveringsomfang: beskyttelsesstrimler til 2 træer, 5 mm tykke
  • Alder: fra 5 år

Opmærksomhed
Kun til hjemmebrug. Brug under direkte voksenovervågning. Montering kun af voksne. Læs / følg instruktionerne inden brug. Brug kun sammen med de medfølgende remme. Brug aldrig uden slynger, fare for brud! Hindringerne (bolde) skal kunne bevæge sig og vride frit. Foretag ikke strukturelle ændringer på dette produkt. Kontroller produktet for skader inden hver brug. Maks. brugervægt 80 kg.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: slackers ® Træbeskyttelsesnet
5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers