slackers ® Rope slide Eagle 30
Pris
1.190 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A286621

EAN: 858077008524

slackers ® Rope slide Eagle 30
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gør din have til et eventyrparadis for dine børn - med Eagle-reb Slackers glidesæt!

Slackers zipline kan indstilles til en maksimal længde på 30 meter mellem to sunde træer (med en mindste diameter på 30 cm) eller andre indlæg eller lignende. Det meget robuste stålkabel er galvaniseret og har en diameter på 5 mm. En galvaniseret drejebøsning er inkluderet til spænding af kablet. Den solide e-håndvogn, der er lavet af Metal l med plastikhus, kører på to rebskiver fremstillet Metal af l og har gummierede, skridsikre håndtag. I den nedre ende af håndglidet er der et øje, hvortil det pladesæde, der allerede er inkluderet i sættet, kan fastgøres. Det lukkede pladesæde har en diameter på 28 cm og er fastgjort til et længdejusterbart reb for korrekt højdejustering.

Slackers Zipline leveres med en omfattende manual på tysk, engelsk og fransk. Montering af Zipline er let for to personer og kan udføres uden forudgående viden ved hjælp af de illustrerede instruktioner, men kræver nogen tid. Bemærk vores sikkerhedsinstruktioner, især med hensyn til den maksimale højdeforskel på Zipline! Den maksimale brugervægt for denne lynlås er 90 kg.

produktdetaljer:
  • Total længde: 39 meter
  • Materiale : stål, PP, TPE, PE
  • Diameterpladesving: 28 cm
  • Maksimal belastning: 90 kg
  • Leveringsomfang: galvaniseret ståltov, robust fastgørelse og spændeanordning, håndglider med gummihåndtag og pladesving
  • Inkl. omfattende instruktioner på tysk, engelsk og fransk
  • Alder: fra 8 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 8 år. Brug under direkte voksenovervågning. Den maksimale belastning er 90 kg.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: slackers ® Rope slide Eagle 30
4.5
22 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

slackers ® Rope slide Eagle 30
slackers ® Rope slide Eagle 30
1.190 kr